Concert Dragobete Tapinarii Fara zahar

Concert Dragobete Tapinarii Fara zahar

sâmbătă, 26 februarie 2011

Multumim pentru o seara deosebita

Asociatia InterAct multumeste tuturor celor care au venit aseara, 24 februarie 2011 in Club Crossroads pentru a sarbatorii Dragobetele.

A fost o deosebita onoare si o reala placere sa-i avem alaturi de noi pe Andrei Paunescu si cei de la Trupa Totusi, pe cei de la Tapinarii, pe Marius Matache şi Folk Band Imperfect şi pe cei de la Micul Paris.

Mulţumim lui Onu Pavelescu şi celor de la Micul paris pentru momentele frumoase şi pline de energie cu care ne-au încântat seara trecută.

Mulţumim lui Marius Matache şi celor de la Folk Band Imperfect pentru momentele speciale pline de voie bună pe care ni le-au oferit aseară.

Mulţumim celor de la Ţapinarii pentru momentele deosebite, pline de umor, adevar şi pentru un spectacol veritabil şi de calitate excepţională pe care le-au oferit în seara de Dragobete.

Mulţumim lui Andrei Păunescu şi celor de la Trupa Totuşi pentru momentele excepţionale pline de emotii şi pentru că ne-au fost alaturi de Dragobete, venind direct dupa spectacolul de la Sala Palatului.

Mulţumim celor de la Club 100 Crossroads pentru amabilitatea de a ne gazdui şi a ne oferi posibilitatea ca acest concert pentru Dragobete să devină realitate.

Mulţumim partenerilor media pentru promovarea extraordinara a acestui eveniment.

Mulţumim tuturor celor care au venit aseara la Folk 4 Dragobete pentru a marca alaturi de prieteni ziua romaneasca a iubirii. Ne cerem scuze celor care nu au mai avut loc, si speram ca pe viitor ne vor fi alaturi.

Multumim Afi Palace Cotroceni pentru posibilitatea de a organiza Handmade Spring Expo şi implicit mulţumim expozanţilor pentru sprijinul acordat în realizarea concertului Folk 4 Dragobete.

Mulţumiri tuturor celor care ne-au ajutat cu organizarea acestui event, şi mulţumim Angelicai Helena Marinescu pentru tot sprijinul acordat pe parcursul organiyarii acestui concert.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu